...tai ainakin melkein Englantilaisittain. Kaapista löytyi kananmunia ja lähikauppa aukesi jo 7:00 joten aamulenkiltä lähti mukaan pekonia ja papuja sekä tuorepuristettua appelsiinimehua.
1prkl papuja
1paketti pekonia
2 kananmunaa / henkilö
suolaa
Tälläkertaa pekoneita en käristänyt pannulla koska inhoan sitä rasvan määrää mitä sieltä tirskuu. Laita uuni lämpiään 225 asteeseen (tai kiertoilmalla kuten itse käytin 200 astetta). Laita pekonit leivinpaperin päälle ja valmiiseen uuniin n. 10 minuutiksi, kunnes ne ovat rapeita.
Laita pannu kuumenemaan, hieman öljyä. Kun pannu on kuuma riko kaksi kananmunaa, riko keltuaiset ja sekoita hieman. Paista muna kypsyysasteeltaan haluamaksesi ja mausta aromisuolalla. Kun kananmunat on paistettu jokaiselle henkilölle oma kaadetaan pavut pannulle ja kuummennetaan.
Oikeastihan tähän kuuluisi rapea paahtoleipä ja hillo/hunaja, mutta itse jätimme sen tälläkertaa väliin :)
2.10.2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti