23.10.2010

Valkosuklaapannacotta

Minun piti illaksi keksiä jotain hyvää jälkkäriä kun menemme kylään kokkailemaan ja syömään. Ajattelin kokeilla valkosuklaapannacottaa ja mansikoita koska sen voi tehdä jo aamusta valmiiksi.

6 hengelle

2.5dl kermaa
2dl maitoa
vaniljatanko
130g valkosuklaata
3 liivatelehteä
½dl vaniljasokeria

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoaan n.5 minuutiksi. Muserra valkosuklaa pieneksi muruseksi. Laita kerma ja maito liedelle kuumenemaan sekä vaniljatanko sekaan. Kun seos on kuumaa sekoita joukkoon suklaa ja puristetut liivatelehdet. Ota vaniljatanko pois, puolita se ensin jonka jälkeen halkaise toinen puolikas ja koverra lusikalla siemenet joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada seos jälkiruoka-astioihin ja anna jähmettyä jääkaapissa n.4tuntia. Tarjoile mansikoiden tai muiden marjojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore