23.10.2010

Paholaisen hillo osa2

Noniin nyt saatiin Habaneroja hilloon, johan tuli hyvää ja tulista :) Tälläkertaa mukaan pääsi suomalaisia omenoita sekä vähemmän sokeria.

7 habaneroa
3 isoa sipulia
7 valkosipulinkynttä
4 suomalaista omenaa
oreganoa
1 pussi keltaista Melatiinijauhetta
2 tölkkiä kuorittuja tomaatteja
2 tuoretta tomaattia
1½dl hyytösokeria

Kuori omenat ja poista simenkodat. Kuori sipulit ja leikkaa ne vähän pienemmiksi. Halkaise tomaatit. Puolita habanerot ja ota simenet pois. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja perään kaksi tölkkiä kuorittuja tomaatteja sekä n.1dl vettä. Kiehuta seosta n. 20-30min. Kun kaikki ainekset ovat pehmeitä soseuta hillo sauvasekoittimella ja pistä takaisin levylle, mausta tässä vaiheessa. Lisää sekaan 1 pussi keltaista Melatiinijauhetta ja anna kiehahtaa ihan vähän, lisää hyytelösokeri ja kiehauta ihan hetki. Kaada desinfioutuihin purkkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore