2pkt kanankoipia (toinen Hornet toinen Currykanankoipia)
2prkl kermaviiliä
Currya
Tulista ketsuppia
Sokeria
Chilijauhetta
Valkopippuria
Valkosipulijauhe
Kuivattua chiliä
Sinappia
Exotic Garden:n valmista Grilli- & dippimaustetta (sis: sipuli, paprika, chili, inkivääri, mustapippuri, rosmariini, suola 17%.)
Laita kanankoivet pannulle ja laita uuniin (kiertoilmalla kummatkin pellit 180 astetta n. 30min).

Tässä välissä tee dipit valmiiksi.
Tulinen American dippi

Kaada kermaviili astiaan. Lisää joukkoon tulista ketsuppia (kuva yllä), sokeria n. ½tl, valkopippuria n. 1tl, valkosipulijauhetta maun mukaan, hieman chilijauhetta. Laita kaappiin maustumaan n. 15min.
Currydippi
Kaada purkki kermaviiliä astiaan. Sekoita joukkoon currya, Exotic garden maustetta, valkopippuria (½tl), sokeria(1tl), valkosipulijauhetta (n.1tl) ja sinappia 1rkl. Sekoita hyvin ja pistä maustumaan jääkaappiin n.15min.
Lisäkkeeksi vihanneksia: paprikaa, tomaattia ja kurkkua.


Ei kommentteja:
Lähetä kommentti